Şanlıurfa’ya 55 bin 573 kişi akın etti

Günlük ziyaretçi bakımından bayramın ikinci günü 11 bin 454 misafir ile en yoğun gününü yaşayan Göbeklitepe, kendi rekorunu egale ederek Bayramın üçüncü günü bu kez 13 bin 857 kişiye ev sahipliği yaptı. Bayram tatili boyunca toplam 55 bin 573 kişiyi ağırlayan Göbeklitepe’ye giden Vali Hasan Şıldak da ilginin Şanlıurfa Turizmi açısından memnuniyet verici olduğunu belirtti. Göbeklitepe ören yerinde verilen hizmetleri yerinde inceleyen Vali Şıldak, gezisi sırasında yaptığı açıklamada; 2019 yılının ‘Göbeklitepe Yılı’ ilan edilmesinden itibaren kazı çalışmalarının gün ışığına çıkarılması ve karşılama ünitelerinin hizmete girmesiyle Göbeklitepe’nin özellikle 2024 yılında ziyaretçi…

GÜNDEM Güneydoğu 

Günlük ziyaretçi bakımından bayramın ikinci günü 11 bin 454 misafir ile en yoğun gününü yaşayan Göbeklitepe, kendi rekorunu egale ederek Bayramın üçüncü günü bu kez 13 bin 857 kişiye ev sahipliği yaptı.

Bayram tatili boyunca toplam 55 bin 573 kişiyi ağırlayan Göbeklitepe’ye giden Vali Hasan Şıldak da ilginin Şanlıurfa Turizmi açısından memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Göbeklitepe ören yerinde verilen hizmetleri yerinde inceleyen Vali Şıldak, gezisi sırasında yaptığı açıklamada; 2019 yılının ‘Göbeklitepe Yılı’ ilan edilmesinden itibaren kazı çalışmalarının gün ışığına çıkarılması ve karşılama ünitelerinin hizmete girmesiyle Göbeklitepe’nin özellikle 2024 yılında ziyaretçi sayısı bakımından patlama yaşadığını kaydetti.

Önerilen Haberler

Leave a Comment